ØLAFTEN MED TYSK ØL

FREDAG D. 1. MARTS

Der kommer mange gode øl fra Tyskland, og de tyske ølbryggere har leveret inspiration til bryggere over det meste af verden.
Vi har sat os for at undersøge lidt nærmere, om de tyske øl er gode, eller om de er meget gode. Det gør vi fredag den 1. marts 2019 kl. 19.00 i Bryggerlaugets lokale i Danmarksgade 4, Holstebro.
Vi sørger for et varieret udvalg af forskellige tyske øl, og vi sørger for smørrebrød, så vi ikke går til smagningen på tomme maver. Måske kommer vi også til at smage på lidt hjemmebryg fra et par af Bryggerlaugets medlemmer.
Vil du være med? Der er god, men begrænset plads, så først til mølle gælder. Derfor, skynd dig at tilmelde dig til Steffen på mail gravlund@jensen.mail.dk eller via hjemmesiden, menuen øverst. Tilmeldingsfristen, som skal respekteres, er mandag den 25. februar kl. 19.00.
Hyggen, 3 stk. smørrebrød pr. m/k og ølsmagningen koster 175 kr.
Medlemmer har fortrinsret denne aften, og man er medlem af SVØ, når kontingentet er betalt. Kontingentet er 200 kr., som kan indbetales på SVØ’s bankkonto, reg.nr. 9617 konto 0742380947.
Gæster er også velkomne, i det omfang pladsen tillader det. For gæster er prisen 225 kr. De kan så få 50 kr. i rabat på kontingentet ved efterfølgende indmeldelse i SVØ.
Vi glæder os til at se jer.