Besøg på Hancock Bryggerierne

2016 er jubilæumsår for SVØ. Vores gode forening har eksisteret i 25 år. Hancock var et af de to bryggerier, der blev snakket om, da foreningen blev grundlagt. Så hvad er mere naturligt nu end at tage på besøg på Hancock Bryggerierne.

Vi er så heldige, at Hancock har inviteret os til rundvisning på bryggeriet fredag den 2. september kl. 19.00. Så glæd jer, for nu får SVØ’s medlemmer lejlighed til at se Hancock Bryggerierne og høre om, hvordan de gode øl bliver til. Vi får sikkert også lov til at smage.

Ølkulturen begynder, når øldrikkeren ikke kun hælder et par kolde bajere ned, men også smager på dem og ved lidt om, hvad flasken indeholder.

Steffen starter SVØ-bussen og kører fra Holstebro Station kl. 18.00, og der bliver opsamling i Vinderup ved hotellet ca. 18.20.

Der er plads til max. 30 deltagere på turen. Deltagerprisen bliver 125 kr. for medlemmer. Gæster kan komme med for 175 kr., hvis der er plads.

Tilmelding – først til mølle –  til Steffen på mail gravlund@jensen.mail.dk eller tlf. 2656 4546 eller via svo.dk, senest søndag den 28. august.

Vel mødt. Skål alle sammen J