Smag på øl med SVØ

 Fredag den 22. september kl. 18.30 hos Baggårdens Bryggerlaug,
Danmarksgade 4, Holstebro 

I 2010 sendte et nyt bryggeri på Færøerne de første øl på markedet. Bryggeriet hedder Okkara Bryggjarí og ligger i Velbastadur, ca. 7 km fra Torshavn. Grundlæggeren hedder Høgni Jensen, og den daglige drift varetages af Bjarne Olsen, som bl. a. har arbejdet på Thisted Bryghus, inden han startede på Færøerne. Det forlyder, at Peter Klemensen, tidligere brygmester og direktør på Thisted Bryghus, har hjulpet godt til under opstarten af Okkara. Bryggeriets start var altså i gode hænder.

Den 22. september skal vi smage på 5 forskellige øl fra Okkara, og det kan vi roligt glæde os til. Vi har allerede mødt øl fra Okkara i SVØ. Som nogen måske husker, besatte bryggeriets ”Vår” første pladsen i den lette klasse ved påskebrygsmagningen her i 2017.

Til gengæld for øllene har vi lovet at fortælle Okkara, hvordan vi synes om deres øl.

Men ikke nok med det. Vi skal også smage på 4 stk. af bryggerlaugets frembringelser. Flere af SVØ’s  medlemmer er med i bryggerlauget, så vi håber, at de finder nogle rigtig gode smagsprøver til os.

Ingen ølsmagning på tom mave, så vi starter selvfølgelig aftenen med noget at spise.

Det koster 100 kr. at være med til denne spændende aften. Gæster må gerne medbringes – de skal give 50 kr. ekstra, som trækkes fra ved eventuel efterfølgende indmeldelse i SVØ.

Tilmelding senest mandag den 18. september til Steffen på mail: gravlund@jensen.mail.dk, på tlf. 2656 4546 eller her på siden under menuen tilmeldinger.